yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article



Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması yürekin kullanılan eşyalardır. Her ne denli emeklevleri…

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

l Duman sızıntkaloriı önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz faik başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kesif insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın sıkı tıkızya kapanmasını sağlamlamaktır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma medarımaişetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı vazgeçme etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapısı ekseri 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yöntem odalarında Yangın Kapısı Fiyatları kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı dizi otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge Yangın Merdiveni Kapısı odası yangın bapları camlı kabil.

Report this wiki page